> Courses / / Outward Bound Staféta

Outward Bound Staféta

A Vásárhelyi Forgatagon belül az Outward Bound Stafétára 21 csapat nevezett be. A csapatokat két kategóriára osztottuk: családos csapatok (ahol felnőttek és 14 év alatti gyerekek vettek részt közösen) valamint nem családos csapatok. Minden résztvevő csapatnak oklevelet állítottunk ki, amelyet a Dózsa György u. 9/89 szám alatti irodánkból lehet átvenni. Mindkét kategóriában az első helyezetteket díjaztuk.

A hat próbából a Tojásszállítás bizonyult a legnagyobb kihívásnak, amit a változó helyszíni körülmények miatt végül nem számítottunk be a családos csapatoknál. A családos kategóriában a Csipet Csapat vitte el a pálmát. Az eredményeket itt lehet megtekinteni.

A nem családos csapatok kategóriában az első hely a Pál Inka csapatát illeti meg. Az eredményeket itt lehet megtekinteni.

Gratulálunk az első helyezett nyerteseinek és kérjük jöjjenek be az irodánkba, hétköznapokon 8-16 óra között a díjakat átvenni!

Az Outward Bound kvíz kitöltői között sorsolásra került sor, amelynek a nyertese Bokor Andrea. Nyereménye egy Outward Bound poló volt.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! Reméljük jövőre is találkozni fogunk a Forgatagon!

Az Outward Bound csapata
 
Képek és további információk a vetélkedőről megtekinthetők itt.