> Outward Bound Estély

Outward Bound Estély

Outward Bound Estély

A rendezvénysorozatot megnyitó Outward Bound Estélyre a Deus Providebit Házban került sor november 7-én, amelyen oklevelet nyújtottak át a három alapembernek: Fodor Imre az Outward Bound mozgalomban kifejtett tevékenységéért kapott a nemzetközi Outward Bound-tól díszoklevelet, Horváth Kovács Ádám a 20 évi lelkes ügyvezetésért, Ferenczy Barna pedig a legkitartóbb tréneri munkájáért kapott elismerő díszoklevelet.

Díjaztuk ugyanakkor az eseményre meghirdetett fotó- és szöveges pályázatokra beérkezett munkákat. A pályázat célja az volt, hogy felkeltsük a figyelmet az élmények általi tanulás fontosságára, és hogy lapozzunk az elmúlt 20 év élményei és tapasztalatai között. A fotópályázat nyertesei Körtesi Sándor Gábor a Bizalomlánc c. fotójával, Muresan David a Kitartás c. fotójával és Derzsi Ágnes a Bankrablás c. fotójával. A szöveges pályázat nyertese Zalányi Eszter Boróka a Három felejthetetlen nap c. írásával és Péter Attila a Hozzáállás kérdése c. írásával lett.

Két kisfilm levetítésével szemléltettük a 20 év alatt elért látványos eredményeket: ahogy a TSZ-es istállóból önkéntes munkával kialakítottuk a jelenlegi Outward Bound Nemzetközi Ifjúsági Központot, megépítettük a saját kötélkertjeinket, és ahogy a programjaink és felszereléseink kibővültek az évek során: jelenleg kenu-, bicikli- és hótalpas túrákat is szervezünk a hagyományos személyiségfejlesztő és csapatépítő programok mellett.