> Aventura Outward Bound

Aventura Outward Bound

ob20

AVENTURA OUTWARD BOUND

Concurs de aventură pentru liceeni
10 noiembrie 2013, orele 10-17
Platoul Corneşti, Târgu Mureş


În cadrul zilelor Outward Bound, cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, s-a organizat şi o competiţie interactivă pentru grupuri de liceeni din Târgu Mureș, denumită „Aventura OUTWARD BOUND”. Evenimentul a avut loc în data de 10 noiembrie la Platoul Corneşti. Aventura pentru liceeni era un concurs care a avut la bază elemente outdoor, obiectivul concursului fiind: îmbunătăţirea relaţiilor între liceeni, dezvoltarea relaţiei de profesor-elev şi nu în ultimul rând dezvoltarea personalităţii cu învingerea barierelor proprii.

Echipele formate din 7 membri (un profesor şi 6 elevi) au reprezentat următoarele şcoli:
Liceul Pedagogic "Mihai Eminescu"

Colegiul Național Unirea

Grupul Școlar Electromureș

Grupul Școlar Constantin Brâncuși

Liceul Teoretic ”Bolyai Farkas”

Grupul Școlar Sângeorgiu de Pădure

Grupul Școlar Gheorghe Șincai

Paleta participanţilor a devenit mai diversă prin participarea clubului tinerilor reformați din Valea Izvoarelor care a nu a reprezentat o şcoală anume, ci o mică comunitate de tineri.

Concursul a început cu o probă de ştafetă după care echipele au trebuit să facă faţă provocărilor individuale şi de grup  în 9 ateliere. Pentru a reuşi în aceste activităţi a contat în primul rînd lucrul în echipă şi perseverenţa membrilor. Evenimentul s-a încheiat cu servirea unei cine festive.

>>> Afișul concursului <<<

>>> Poze despre concurs <<<