> Seara festiva Outward Bound

Seara festiva Outward Bound

header

 

Seară festivă Outward Bound

Deschiderea oficială a zilelor Outward Bound a avut loc în data de 7 noiembrie, în Târgu Mureș, casa Deus Providebit. La serată au primit diplome cele trei persoane de bază a organizației: pentru activitățile în mișcarea Outward Bound dl Fodor Imre a primit diplomă, pentru administrare de 20 ani cu entuziasm a primit diplomă dl Horváth Kovács Ádám, iar pentru munca persistentă dl Ferenczy Barna a primit certificat de apreciere.

În cursul serii au fost anunțate rezultatele competiției de foto- și de povestire. Scopul concursului era să atragem atenția asupra importanței învățării prin experiență și să ne reamintim de evenimentele și experiențele din ultimele 20 de ani. Câștigătorii concursului de foto sunt Körtesi Sándor Gábor cu fotografia Lanțul încrederii, Mureșan David cu Perseverență și Derzsi Ágnes cu Jaf. Câștigătorii concursului de povestire au fost Zalányi Eszter Boróka (Trei zile de neuitat) și Péter Attila (Totul depinde de atitudine).

Cu proiectarea unor filmulețe am ilustrat dezvoltarea organizației de-a lungul anilor: cum a fost construit Centrul de Tineret dintr-un grajd cu voluntariat, am construit grădinile noastre de corzi, și ne-am dezvoltat cu echipamente și programe noi: acum organizăm programe cu canoe, biciclete și cu rachete de zăpadă pe lângă programele standard de dezvoltarea personalității și de teambuilding.